OFERTA LUNII DECEMBRIE

Pentru ca este luna cadourilor va oferim o super reducere la urmatoarele documente: CAZIER, CERTIFICAT DE NASTERE, CERTIFICAT DE CASATORIE, PERMIS DE CONDUCERE, PASAPORT, CARTEA DE IDENTITATE la numai 15 lei in limbile: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana.

021 430 24 59 / 0735 175 139 / 0768 447 185

traducere manuale

La cerere, putem traducere manuale care vor arata precum documentul original. Pe langa traduceri, va oferim servicii profesionale de tehnoredactare.

Nu conteaza daca detineti doar versiunea tiparita a manualului. Tehnoredactorii nostri vor converti manualul in format digital si vor recompune schemele, tabelele si ilustratiile.

Rezultatul este ca manualul tradus va arata identic cu originalul. Unica diferenta notabila este ca va fi in alta limba.

Le puteti oferi clientilor dumneavoastra manuale de utilizare traduse de profesionisti, care sa arate la fel de bine precum originalul si care sa pastreze intacte schemele, simbolurile si indicatiile tehnice.

Pentru detalii suplimentare, apelati 0735175139 sau trimiteti un mail la adresa contact@traducerilegale.ro.


Despre

Avand o experienta de peste 10 ani in activitatea de traduceri autorizate si legalizari, colectivul ce formeaza traducerilegale.ro doreste si reuseste sa ofere lucrari de calitate la preturi competitive.

Efectuam traduceri din domeniul juridic, traduceri din domeniul tehnic, manuale, traduceri de documente personale etc.

Servicii

Traducerilegale.ro va ofera traduceri de calitate din si in limba romana in toate limbile oficiale din Uniunea Europeana, Asia (inclusiv turca, chineza, japoneza) Africa, etc. Practic putem efectua traduceri de calitate in/din limba romana in/din toate limbile oficiale din lume!

Am perfectionat serviciile dedicate companiilor, ajungand ca in prezent sa putem satisface orice fel de cereri legate de procesarea documentelor dumnevoastra.

Contact

Ne gasiti la adresa din Bucuresti sau ne puteti contacta la oricare dintre numerele de telefon sau la adresa de mail de mai jos:

Telefon:  0735 175 139
              0768 447 185
              021 430 24 59
Addresa: BD. IULIU-MANIU, NR 55,               BL 17, SC H, ET 1,  
              AP 303, SECTOR 6,                       BUCURESTI
E-mail: contact@traducerilegale.ro