OFERTA LUNII IULIE

Ti-ai cumparat o masina din Germania sau iti doresti sa achizitionezi una? Noi te ajutam sa reduci costurile!!! TRADUCERI ACTE AUTO GERMANIA LA UN PRET IREZISTIBIL - 15 lei/pag. De ce sa nu folosesti restul banilor pentru altceva?

**NOTA!! Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa dai "like" la pagina noastra de Facebook si sa printezi acest voucher, cu care mai apoi sa te prezinti la biorul nostru!

021 430 24 59 / 0735 175 139 / 0768 447 185

Apostile

Ce este apostilarea?
Apostila este o stampila de forma patrata avand latura de 9 cm, identica in toate statele membre ale Conventiei de la Haga, care se aplica direct pe actul de legalizat. Indiferent de tara in care se aplica, stampilele sunt denumite Apostille - Convention de la Haye du 5 Octobre 1961.

La ce serveste apostilarea?
Apostila este necesara pentru recunoasterea internationala a documentelor.

Care documente trebuie / pot fi apostilate?
Se pot apostila doar documentele ce vor fi folosite in statele membre ale Conventiei de la Haga:
Albania, Africa de Sud, Andorra, Antigua si Barbuda, Argentina, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Bahamas, Barbados, Belgia, Belize, Belarus, Bosnia – Hertegovina. Botswana, Brunei, Bulgaria, China (Hong Kong), China (Macao), Columbia, Cook Islands, Croatia, Cipru, Cehia, Dominica, Ecuado, Estonia, Elvetia, El Salvador, Fiji, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Grenada, Honduras, India, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Kazahstan, Lituania, Letonia, Lesoto, Liberia, Liechtenstein, Luxemburg, F.R.I.Macedonia, Malawi, Malta, Mauritius, Marea Britanie si Irlanda de Nord, Marshal Island, Mexic., Monaco, Montenegru, Namibia, Norvegia, Niue, Noua Zeelanda, Olanda, Panama, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Saint Lucia, Saint Vincent and the Grenadines, St. Kitts and Nevis, Samoa, San Marino, Serbia, Seychelles, Slovacia, Slovenia, Spania, Surinam, Swaziland, Statele Unite ale Americii, Suedia, Tonga, Triniadad si Tobago, Turcia, Ucraina, Ungaria, Venezuela.

Documentele care vor fi folosite in tarile nemembre ale Conventiei vor urma procedura normala de supralegalizare (respectiv prin vizare de catre Ministerul de Externe, Ministerul Justitiei, precum si consulatul tarii respective din Bucuresti).

Ce acte se apostileaza?
 • Certificate de nastere, in original, emise dupa 1996;
 • Certificate de casatorie, in original, emise dupa 1996;
 • Certificate de deces, in original, emise dupa 1996;
Actele de stare civila emise inainte de 1996 trebuie preschimbate cu altele de tip nou, international. Preschimbarea se face la oficiile de stare civila care le-au eliberat pe cele vechi; de regula, documentul nou se obtine in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, iar solicitarea se poate face personal sau prin imputernicit mandatat cu o procura speciala.
 • Certificate de cazier judiciar, in original, eliberate cu cel mult 1 luna in urma
 • Sentinte de divort/ certificate de celibat, necesare pentru casatoria in strainatate
 • Actele necesare pentru reintregirea familiei, in cazul persoanelor divortate cu copii minori
 • Adeverinte prin care se atesta domiciliul si cetatenia persoanei, in original, eliberate de Ministerul de Interne, Directia Generala de Evidenta Informatizata a Persoanei, din Bucuresti str. Obcina Mare nr. 2, sector 6
 • Acte de studii, in original. Actele pentru studii liceale si postliceale se vizeaza de catre Inspectoratele scolare judetene, iar actele de studii universitare trebuie vizate in prealabil la Ministerul Educatiei si Cercetarii, Centrul National de Recunoastere si Echivalare a Diplomelor, Bucuresti
 • Adeverinte medicale, in original, vizate in prealabil la Ministerul Sanatatii, Directia Judeteana de Sanatate
 • Certificate de botez / cununie, in original, vizate in prealabil la Ministerul Culturii si Cultelor
 • Adeverinte prin care se atesta vechimea in munca, vizate in prealabil de Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale din cadrul Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale
 • Adeverinte de calificare in diferite meserii, in original, vizate in prealabil de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, Directia Generala Forta de Munca
 • Certificate de origine a marfurilor, vizate in prealabil de Camera de Comert si Industrie a Romaniei din Bucuresti
 • Facturi comerciale, vizate in prealabil de Camera de Comert si Industrie a Romaniei din Bucuresti

Despre

Avand o experienta de peste 10 ani in activitatea de traduceri autorizate si legalizari, colectivul ce formeaza traducerilegale.ro doreste si reuseste sa ofere lucrari de calitate la preturi competitive.

Efectuam traduceri din domeniul juridic, traduceri din domeniul tehnic, manuale, traduceri de documente personale etc.

Servicii

Traducerilegale.ro va ofera traduceri de calitate din si in limba romana in toate limbile oficiale din Uniunea Europeana, Asia (inclusiv turca, chineza, japoneza) Africa, etc. Practic putem efectua traduceri de calitate in/din limba romana in/din toate limbile oficiale din lume!

Am perfectionat serviciile dedicate companiilor, ajungand ca in prezent sa putem satisface orice fel de cereri legate de procesarea documentelor dumnevoastra.

Contact

Ne gasiti la adresa din Bucuresti sau ne puteti contacta la oricare dintre numerele de telefon sau la adresa de mail de mai jos:

Telefon:  0735 175 139
              0768 447 185
              021 430 24 59
Addresa: BD. IULIU-MANIU, NR 55,               BL 17, SC H, ET 1,  
              AP 303, SECTOR 6,                       BUCURESTI
E-mail: office@traducerilegale.ro