OFERTA LUNII DECEMBRIE

Pentru ca este luna cadourilor va oferim o super reducere la urmatoarele documente: CAZIER, CERTIFICAT DE NASTERE, CERTIFICAT DE CASATORIE, PERMIS DE CONDUCERE, PASAPORT, CARTEA DE IDENTITATE la numai 15 lei in limbile: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana.

021 430 24 59 / 0735 175 139 / 0768 447 185

Comanda

Pentru a comanda o traducere sau pentru a cere o oferta de pret, va invitam la sediul nostru din Bucuresti, BD. IULIU-MANIU, NR 55, BL 17, SC H, ET 1, AP 303 (intre intersectia Lujerului si piata Veteranilor).
sau la Biroul din Piața Unirii: BD. UNIRII, NR23, BL 13, SC 1, MEZANIN, SECTOR 4, BUCURESTI

Puteti apela la serviciul de curierat rapid si gratuit, iar unul dintre reprezentantii nostri va veni la sediul dumneavoastra pentru a ridica documentele. Dupa ce executam traducerea (si legalizarea, daca este cazul), va returnam documentele in cel mai scurt timp posibil. Contravaloarea serviciilor furnizate le puteti achita direct la sediul nostru, curierului sau prin ordin de plata.

Cea mai rapida modalitate de a comanda o traducere este sa luati legatura cu un reprezentant al biroului de traduceri prin intermediul numerelor de telefon puse la dispozitie in pagina de contact sau sa trimiteti un mesaj email in care sa atasati documentul de tradus la un la adresa office@traducerilegale.ro.

Despre

Avand o experienta de peste 10 ani in activitatea de traduceri autorizate si legalizari, colectivul ce formeaza traducerilegale.ro doreste si reuseste sa ofere lucrari de calitate la preturi competitive.

Efectuam traduceri din domeniul juridic, traduceri din domeniul tehnic, manuale, traduceri de documente personale etc.

Servicii

Traducerilegale.ro va ofera traduceri de calitate din si in limba romana in toate limbile oficiale din Uniunea Europeana, Asia (inclusiv turca, chineza, japoneza) Africa, etc. Practic putem efectua traduceri de calitate in/din limba romana in/din toate limbile oficiale din lume!

Am perfectionat serviciile dedicate companiilor, ajungand ca in prezent sa putem satisface orice fel de cereri legate de procesarea documentelor dumnevoastra.

Contact

Ne gasiti la adresa din Bucuresti sau ne puteti contacta la oricare dintre numerele de telefon sau la adresa de mail de mai jos:

Telefon:  0735 175 139
              0768 447 185
              021 430 24 59
Addresa: BD. IULIU-MANIU, NR 55,               BL 17, SC H, ET 1,  
              AP 303, SECTOR 6,                       BUCURESTI
E-mail: office@traducerilegale.ro