OFERTA LUNII DECEMBRIE

Pentru ca este luna cadourilor va oferim o super reducere la urmatoarele documente: CAZIER, CERTIFICAT DE NASTERE, CERTIFICAT DE CASATORIE, PERMIS DE CONDUCERE, PASAPORT, CARTEA DE IDENTITATE la numai 15 lei in limbile: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana.

021 430 24 59 / 0735 175 139 / 0768 447 185

traduceri piata unirii


View Larger Map

Efectuam traduceri autorizate, traduceri legalizate, interpretariat, apostile in/din limba romana in/din orice limba de circulatie internationala la preturi si in conditii competitive.

Rezultatele muncii noastre de până acum a făcut ca cererea clienților noștri, să fie una ridicată. Pentru a vă oferi la cât mai mulți dintre dumneavoastră serviciile noastre de cea mai bună calitate, ne-am decis să deschidem un nou birou de traduceri în Piața Unirii din București.
Noua locație este situată la adresa: strada MAMULARI, nr. 2, bl. C1, sc. 1, et. 4, ap. 11, interfon 11C, în spatele parcării magazinului Unirea (Sf Vineri).
Se poate ajunge cu mijloacele de transport în comun, fiind situați la capătul liniilor de tramvai 14, 40, 56, autobuz linia 385 sau cu metroul pana la stația Piața Unirii.

Documentele pot fi expediate prin email, fax sau curier rapid. sau un reprezentant al biroului nostru de traduceri poate ridica documentele de la sediul dumneavoastra prin intermediul serviciul de curierat urgent gratuit.

Pe lângă serviciul de traduceri autorizate, traduceri legalizate, oferim și servicii interpretariat, apostile în/din limba română în/din orice limbă de circulație internațională la prețuri și în condiții competitive.

Zone din jurul Pietei Unirii acoperite de serviciul de curierat gratuit:
  • Bd. Regina Maria
  • Spaiul Independentei
  • Strada Bibescu Voda
  • Bd. Unirii
  • Piata Unirii
  • Bd. Dimitrie Cantemir
  • Splaiul Unirii
Lista de mai sus este informativa. Chiar daca nu va regasiti in aceasta lista, este suficient sa ne dati un telefon la 0735175139 si unul dintre reprezentantii biroului nostru de traduceri vine la dumneavoastra  gratuit.

Pentru informatii suplimentare ne gasiti la telefon, prin mail si la sediul nostru de luni pana vineri intre orele 9:00 – 19:00.

Despre

Avand o experienta de peste 10 ani in activitatea de traduceri autorizate si legalizari, colectivul ce formeaza traducerilegale.ro doreste si reuseste sa ofere lucrari de calitate la preturi competitive.

Efectuam traduceri din domeniul juridic, traduceri din domeniul tehnic, manuale, traduceri de documente personale etc.

Servicii

Traducerilegale.ro va ofera traduceri de calitate din si in limba romana in toate limbile oficiale din Uniunea Europeana, Asia (inclusiv turca, chineza, japoneza) Africa, etc. Practic putem efectua traduceri de calitate in/din limba romana in/din toate limbile oficiale din lume!

Am perfectionat serviciile dedicate companiilor, ajungand ca in prezent sa putem satisface orice fel de cereri legate de procesarea documentelor dumnevoastra.

Contact

Ne gasiti la adresa din Bucuresti sau ne puteti contacta la oricare dintre numerele de telefon sau la adresa de mail de mai jos:

Telefon:  0735 175 139
              0768 447 185
              021 430 24 59
Addresa: BD. IULIU-MANIU, NR 55,               BL 17, SC H ,  
              PARTER, SECTOR 6,                       BUCURESTI
E-mail: contact@traducerilegale.ro