OFERTA LUNII IULIE

Ti-ai cumparat o masina din Germania sau iti doresti sa achizitionezi una? Noi te ajutam sa reduci costurile!!! TRADUCERI ACTE AUTO GERMANIA LA UN PRET IREZISTIBIL - 15 lei/pag. De ce sa nu folosesti restul banilor pentru altceva?
**NOTA!! Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa dai "like" la pagina noastra de Facebook si sa printezi acest voucher, cu care mai apoi sa te prezinti la biorul nostru!

021 430 24 59 / 0735 175 139 / 0768 447 185

Traduceri Autorizate

Va oferim traduceri autorizate, realizate de un traducatori autorizati de Ministerul Justitiei. Biroul nostru  va ofera traduceri autorizate de calitate, realizate exclusiv de traducatori autorizati. Executam traduceri autorizate in toate limbile de circulatie internationala, la preturi foarte bune, in orice localitate din Romania.

Puteti apela la serviciul nostru de curierat gratuit sau traduceri online de fiecare data cand aveti nevoie de o traducere autorizata, indiferent in ce zona a tarii locuiti. Termenul mediu de livrare a unei traduceri autorizate este de 24 de ore. Avem proceduri speciale pentru traducerile autorizate urgente si pentru traducerile autorizate de volum mare.

Nu orice persoana care cunoaste foarte bine limba engleza, spre exemplu, poate efectua traduceri autorizate in limba engleza. Traducatorii autorizati au dreptul sa efectueze traduceri pentru Ministerul Justitiei, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, instantele judecatoresti, organele de cercetare penala, birourile notarilor publici si birourile de avocatura. Este o profesie care necesita foarte multa seriozitate si cunostinte solide de specialitate. Profesionistii care realizeaza traduceri autorizate au grija ca documentele traduse sa pastreze acelasi sens ca documentele originale.

La sfarsitul unei traduceri autorizate, traducatorul scrie un text prin care certifica faptul ca traducerea realizata de el este conforma cu documentul original, dupa care semneaza si pune stampila pe documentul tradus. Aceasta procedura se numeste incheierea traducatorului si certifica faptul ca traducatorul autorizat isi asuma raspunderea in fata clientului si in fata legii pentru traducerea realizata.

Incheierea traducatorului poate fi insotita de legalizarea notariala a semnaturii sale. In acest caz, este vorba de o traducere legalizata de un notar. Traducatorul autorizat depune personal un specimen de semnatura la biroul notarului. Atunci cand este nevoie de o traducere legalizata, notarul certifica faptul ca semnatura traducatorului este autentica.

De cele mai multe ori, clientii nostri au nevoie de o traducere autorizata, fara sa fie nevoie de legalizare. Realizam traduceri autorizate pentru documente din cele mai diverse domenii:
  • traduceri autorizate de contracte comerciale
  • traduceri autorizate de manuale de utilizare
  • traduceri autorizate de documentatii tehnice
  • traduceri autorizate pentru studii, proiecte sau lucrari stiintifice
  • traduceri autorizate pentru documentatii tehnice
  • traduceri autorizate acte si documente diverse
  • traduceri autorizate acte pentru certificarea calitatii
De obicei, aveti nevoie de traduceri legalizate atunci cand doriti sa traduceti acte si documente oficiale emise de institutii ale statului roman (acte de identitate, certificate de nastere sau casatorie, diplome de studii, acte auto, permis de conducere etc.) Tariful minim perceput de birourile notariale pentru legalizarea unui document tradus de un traducator autorizat este de 40 lei/document, inclusiv TVA.

Despre

Avand o experienta de peste 10 ani in activitatea de traduceri autorizate si legalizari, colectivul ce formeaza traducerilegale.ro doreste si reuseste sa ofere lucrari de calitate la preturi competitive.

Efectuam traduceri din domeniul juridic, traduceri din domeniul tehnic, manuale, traduceri de documente personale etc.

Servicii

Traducerilegale.ro va ofera traduceri de calitate din si in limba romana in toate limbile oficiale din Uniunea Europeana, Asia (inclusiv turca, chineza, japoneza) Africa, etc. Practic putem efectua traduceri de calitate in/din limba romana in/din toate limbile oficiale din lume!

Am perfectionat serviciile dedicate companiilor, ajungand ca in prezent sa putem satisface orice fel de cereri legate de procesarea documentelor dumnevoastra.

Contact

Ne gasiti la adresa din Bucuresti sau ne puteti contacta la oricare dintre numerele de telefon sau la adresa de mail de mai jos:

Telefon:  0735 175 139
              0768 447 185
              021 430 24 59
Addresa: BD. IULIU-MANIU, NR 55,               BL 17, SC H, ET 1,  
              AP 303, SECTOR 6,                       BUCURESTI
E-mail: office@traducerilegale.ro