OFERTA LUNII DECEMBRIE

Pentru ca este luna cadourilor va oferim o super reducere la urmatoarele documente: CAZIER, CERTIFICAT DE NASTERE, CERTIFICAT DE CASATORIE, PERMIS DE CONDUCERE, PASAPORT, CARTEA DE IDENTITATE la numai 15 lei in limbile: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana.

021 430 24 59 / 0735 175 139 / 0768 447 185

traduceri piata romana


Vezi Traduceri - Piaţa Romană pe harta Google Maps extinsa

Efectuam traduceri autorizate, traduceri legalizate, interpretariat, apostile in/din limba romana in/din orice limba de circulatie internationala la preturi si in conditii competitive.

Ne gasiti la sediul nostru din Bucuresti, BD. IULIU-MANIU, NR 55, BL 17, SC H,PARTER , SECTOR 6 (intre intersectia Lujerului si piata Veteranilor).

Documentele pot fi expediate prin email, fax sau curier rapid. Un reprezentant al biroului nostru de traduceri poate ridica documentele de la sediul dumneavoastra prin intermediul serviciul de curierat urgent gratuit.

Efectuam traduceri autorizate sau traduceri legalizate de un notar in cel mai scurt timp posibil! Documentele legalizate de un notar pot fi aduse la sediul dumneavoastra de unul dintre reprezentantii biroului de traduceri.

Zone din jurul Pietei Romane acoperite de serviciul de curierat gratuit:
  • Bd. Dacia
  • Bd. Lascar Catargiu
  • Mendeleev
  • Str. Visarion
  • Str. Caderea Bastiliei
  • Piata Romana
  • Bd. Gheorghe Magheru
  • Strada Stanislav Cihoschi
Lista de mai sus este informativa. Chiar daca nu va regasiti in aceasta lista, este suficient sa ne dati un telefon la 0735175139 si unul dintre reprezentantii biroului nostru de traduceri vine la dumneavoastra  gratuit.

Pentru informatii suplimentare ne gasiti la telefon, prin mail si la sediul nostru de luni pana vineri intre orele 8:00 – 19:00.

Despre

Avand o experienta de peste 10 ani in activitatea de traduceri autorizate si legalizari, colectivul ce formeaza traducerilegale.ro doreste si reuseste sa ofere lucrari de calitate la preturi competitive.

Efectuam traduceri din domeniul juridic, traduceri din domeniul tehnic, manuale, traduceri de documente personale etc.

Servicii

Traducerilegale.ro va ofera traduceri de calitate din si in limba romana in toate limbile oficiale din Uniunea Europeana, Asia (inclusiv turca, chineza, japoneza) Africa, etc. Practic putem efectua traduceri de calitate in/din limba romana in/din toate limbile oficiale din lume!

Am perfectionat serviciile dedicate companiilor, ajungand ca in prezent sa putem satisface orice fel de cereri legate de procesarea documentelor dumnevoastra.

Contact

Ne gasiti la adresa din Bucuresti sau ne puteti contacta la oricare dintre numerele de telefon sau la adresa de mail de mai jos:

Telefon:  0735 175 139
              0768 447 185
              021 430 24 59
Addresa: BD. IULIU-MANIU, NR 55,               BL 17, SC H ,  
              PARTER, SECTOR 6,                       BUCURESTI
E-mail: contact@traducerilegale.ro