OFERTA LUNII IULIE

Ti-ai cumparat o masina din Germania sau iti doresti sa achizitionezi una? Noi te ajutam sa reduci costurile!!! TRADUCERI ACTE AUTO GERMANIA LA UN PRET IREZISTIBIL - 15 lei/pag. De ce sa nu folosesti restul banilor pentru altceva?

**NOTA!! Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie sa dai "like" la pagina noastra de Facebook si sa printezi acest voucher, cu care mai apoi sa te prezinti la biorul nostru!

021 430 24 59 / 0735 175 139 / 0768 447 185

Traduceri legalizate

Va oferim traduceri legalizate la cele mai inalte standarde, realizate de traducatori autorizati. Executam traduceri legalizate in toate limbile de circulatie internationala, la preturi foarte bune, in orice localitate din Romania. Puteti rezolva o problema complicata fara sa iesiti din birou. Este suficient un telefon la 0735.175.139 si un reprezentant al Casei de traduceri vine la dumneavoastra. De asemenea, ne puteti trimite documentele prin fax sau email de fiecare data cand aveti nevoie de serviciile unui birou de traduceri legalizate.

Traduceri legalizate sunt, de fapt, traducerile legalizate de un notar public. Notarul certifica faptul ca semnatura traducatorului este autentica. Nu trebuie sa va faceti probleme. Daca va traducem documentele, ne ocupam si de legalizarea acestora fara sa va percepem taxe suplimentare.

Veti intalni destul de des formulari precum traduceri notariale sau legalizare notariala a semnaturii traducatorului. Toate se refera la acelasi lucru: traduceri legalizate. Realizarea unei traduceri legalizate depinde de doua conditii esentiale:
  • notarul certifica fapul ca semnatura traducatorului este autentica;
  • traducatorul detine o autorizatie emisa de Ministerul Justitiei;
Este nevoie de legalizare doar atunci cand este vorba de traducerea unor documente oficiale, emise de institutiile statului roman sau ale unor tari straine:
  • traduceri legalizate ale documentelor de identitate: pasaport, carte de identitate, buletin de identitate, certificat de nastere, permis de conducere, certificat de casatorie, certificat de deces, permis de rezidenta etc
  • traduceri legalizate documente auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate a autovehiculului, facturi, contracte de vanzare cumparare etc
  • traduceri legalizate ale documentelor juridice ale firmelor: certificat de inmatriculare, hotarari AGA, incheierea judecatorului delegat la Registrul Comertului etc
  • traduceri legalizate ale actelor de studii: diploma de licenta, foi matricole, diploma de bacalaureat etc
  • traduceri legalizate de caziere judiciare si fiscale, invitatii in strainatate, procuri, adeverinte medicale etc
  • traduceri legalizate ale documentelor emise de instante judecatoresti: hotarari judecatoresti, decizii, sentinte, citatii  etc

Despre

Avand o experienta de peste 10 ani in activitatea de traduceri autorizate si legalizari, colectivul ce formeaza traducerilegale.ro doreste si reuseste sa ofere lucrari de calitate la preturi competitive.

Efectuam traduceri din domeniul juridic, traduceri din domeniul tehnic, manuale, traduceri de documente personale etc.

Servicii

Traducerilegale.ro va ofera traduceri de calitate din si in limba romana in toate limbile oficiale din Uniunea Europeana, Asia (inclusiv turca, chineza, japoneza) Africa, etc. Practic putem efectua traduceri de calitate in/din limba romana in/din toate limbile oficiale din lume!

Am perfectionat serviciile dedicate companiilor, ajungand ca in prezent sa putem satisface orice fel de cereri legate de procesarea documentelor dumnevoastra.

Contact

Ne gasiti la adresa din Bucuresti sau ne puteti contacta la oricare dintre numerele de telefon sau la adresa de mail de mai jos:

Telefon:  0735 175 139
              0768 447 185
              021 430 24 59
Addresa: BD. IULIU-MANIU, NR 55,               BL 17, SC H, ET 1,  
              AP 303, SECTOR 6,                       BUCURESTI
E-mail: office@traducerilegale.ro