OFERTA LUNII DECEMBRIE

Pentru ca este luna cadourilor va oferim o super reducere la urmatoarele documente: CAZIER, CERTIFICAT DE NASTERE, CERTIFICAT DE CASATORIE, PERMIS DE CONDUCERE, PASAPORT, CARTEA DE IDENTITATE la numai 15 lei in limbile: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana.

021 430 24 59 / 0735 175 139 / 0768 447 185

Curierat

  • Nu este nevoie sa pierdeti timpul cautand un birou de traduceri. La cerere, unul dintre reprezentantii nostri poate veni la dumneavoastra pentru a ridica documentele. Dupa ce executam traducerea (si legalizarea), va returnam documentele in cel mai scurt timp posibil.
  • Pentru a economisi timp, ne puteti trimite documentele prin email sau fax. Daca aveti nevoie de legalizare, primiti documentele legalizate prin curier.
Sistemul de curierat este GRATUIT in Bucuresti pentru traduceri in valoare de peste 200 de lei. Suma nu include pretul legalizarii, intrucat nu percepem taxe suplimentare pentru legalizarea documentelor. Pentru traduceri de valoare mai mica, taxa de curierat este de 20 de lei/transport. In Bucuresti, venim la sediul dumneavoastra in cateva ore, indiferent de sector.

Sistemul de curierat este GRATUIT in alte localitati din Romania pentru traduceri in valoare de peste 500 de lei. Pentru traduceri de valoare mai mica, taxa de curierat este de 30 de lei/transport.
Livrarea documentelor traduse se face in maxim 24 de ore de la expedierea lor, in functie de localitatea in care se face livrarea.

Pentru orice detalii, apelati 0735175139 (luni-sambata 9:00-20:00)


Despre

Avand o experienta de peste 10 ani in activitatea de traduceri autorizate si legalizari, colectivul ce formeaza traducerilegale.ro doreste si reuseste sa ofere lucrari de calitate la preturi competitive.

Efectuam traduceri din domeniul juridic, traduceri din domeniul tehnic, manuale, traduceri de documente personale etc.

Servicii

Traducerilegale.ro va ofera traduceri de calitate din si in limba romana in toate limbile oficiale din Uniunea Europeana, Asia (inclusiv turca, chineza, japoneza) Africa, etc. Practic putem efectua traduceri de calitate in/din limba romana in/din toate limbile oficiale din lume!

Am perfectionat serviciile dedicate companiilor, ajungand ca in prezent sa putem satisface orice fel de cereri legate de procesarea documentelor dumnevoastra.

Contact

Ne gasiti la adresa din Bucuresti sau ne puteti contacta la oricare dintre numerele de telefon sau la adresa de mail de mai jos:

Telefon:  0735 175 139
              0768 447 185
              021 430 24 59
Addresa: BD. IULIU-MANIU, NR 55,               BL 17, SC H, ET 1,  
              AP 303, SECTOR 6,                       BUCURESTI
E-mail: contact@traducerilegale.ro