OFERTA LUNII DECEMBRIE

Pentru ca este luna cadourilor va oferim o super reducere la urmatoarele documente: CAZIER, CERTIFICAT DE NASTERE, CERTIFICAT DE CASATORIE, PERMIS DE CONDUCERE, PASAPORT, CARTEA DE IDENTITATE la numai 15 lei in limbile: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana.

021 430 24 59 / 0735 175 139 / 0768 447 185

traducere acte auto

Pentru a inmatricula un automobil de import (second hand) in Romania, este necesar sa traduceti urmatoarele acte auto:
  • factura masinii
  • contractul de vanzare cumparare
Traducerile acestor documente trebuie legalizate si sunt necesare la Administratia Financiara si Serviciul Inmatriculari auto.

Pentru detalii suplimentare, apelati 0735175139 sau trimiteti un mail la adresa contact@traducerilegale.ro.

Ne ocupam totodata si de IMPUTERNICIRE/PROCURA/DECLARATIE AUTO pentru Turcia.

Ca sa plecati in Turcia cu masina care nu se afla in proprietatea dumneavoastra (proprietatea firmei, in leasing sau este masina unui prieten) aveti nevoie de o imputernicire din partea proprietarului autovehiculului. Puteti alege una din variantele urmatoare: Procura trebuie tradusa in limba turca de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, legalizata de catre un notar public si apostilata cu Apostila de la Haga; Procura trebuie tradusa in limba turca de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei si vizata de catre Ambasada Turciei. De ambele variante se ocupa biroul nostru de traduceri.


Despre

Avand o experienta de peste 10 ani in activitatea de traduceri autorizate si legalizari, colectivul ce formeaza traducerilegale.ro doreste si reuseste sa ofere lucrari de calitate la preturi competitive.

Efectuam traduceri din domeniul juridic, traduceri din domeniul tehnic, manuale, traduceri de documente personale etc.

Servicii

Traducerilegale.ro va ofera traduceri de calitate din si in limba romana in toate limbile oficiale din Uniunea Europeana, Asia (inclusiv turca, chineza, japoneza) Africa, etc. Practic putem efectua traduceri de calitate in/din limba romana in/din toate limbile oficiale din lume!

Am perfectionat serviciile dedicate companiilor, ajungand ca in prezent sa putem satisface orice fel de cereri legate de procesarea documentelor dumnevoastra.

Contact

Ne gasiti la adresa din Bucuresti sau ne puteti contacta la oricare dintre numerele de telefon sau la adresa de mail de mai jos:

Telefon:  0735 175 139
              0768 447 185
              021 430 24 59
Addresa: BD. IULIU-MANIU, NR 55,               BL 17, SC H, ET 1,  
              AP 303, SECTOR 6,                       BUCURESTI
E-mail: contact@traducerilegale.ro