OFERTA LUNII DECEMBRIE

Pentru ca este luna cadourilor va oferim o super reducere la urmatoarele documente: CAZIER, CERTIFICAT DE NASTERE, CERTIFICAT DE CASATORIE, PERMIS DE CONDUCERE, PASAPORT, CARTEA DE IDENTITATE la numai 15 lei in limbile: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana.

021 430 24 59 / 0735 175 139 / 0768 447 185

Procura auto Turcia

Turcia este in topul destinatiilor de vacanta pentru turistii Romani. Astfel, tot mai multi turisti romani prefera serviciile vecinilor nostri turci pentru petrecerea vacantei.

Pentru a pleca în Turcia cu maşina care nu are numele dvs. pe talon aveţi nevoie de un act de împuternicire din partea proprietarului, ceea ce inseamna ca nu puteţi trece vama turcă dacă nu aveţi o astfel de împuternicire tradusă şi legalizată într-o anumită formă.

Biroul nostru de traduceri lucrează astfel de procuri auto pentru Turcia, suntem bine informati si va scutim astfel de timpul pierdut in cautarea informatiilor de care aveti nevoie.

In cazul in care autovehiculul este in leasing, solicitati societatii de leasing sa va transmita o Imputernicire speciala pentru Turcia. In primul rand, trebuie sa fiti identificat in aceasta cu Pasaportul dvs si de asemenea sa se mentioneze ca sunteti imputernicit sa calatoriti atat in UE cat si pe teritoriul Turciei.

Daca autovehiculul este proprietatea unei societati comerciale, atunci societatea respectiva, prin reprezentantul legal al acesteia, trebuie sa intocmeasca o imputernicire.

Daca proprietarul autovehiculului este o persoana fizica care doreste sa va imputerniceasca pe dvs, respectiva imputernicire trebuie sa fie una autentificata notarial. Drept urmare, proprietarul autovehiculului trebuie sa se prezinte la un birou notarial cu actele de identificare ale autovehiculului (talon, carte de masina), cu cartea sa de identitate si de asemenea cu copie dupa pasaportul persoanei imputernicite.

Imputernicirea respectiva, fie ea notariala sau nu, trebuie tradusa in limba turca de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei care sa fie de asemenea inregistrat la Consulatul Turciei in Romania. Traducerea autorizata se va legaliza la Consulatul Turciei in Romania.Despre

Avand o experienta de peste 10 ani in activitatea de traduceri autorizate si legalizari, colectivul ce formeaza traducerilegale.ro doreste si reuseste sa ofere lucrari de calitate la preturi competitive.

Efectuam traduceri din domeniul juridic, traduceri din domeniul tehnic, manuale, traduceri de documente personale etc.

Servicii

Traducerilegale.ro va ofera traduceri de calitate din si in limba romana in toate limbile oficiale din Uniunea Europeana, Asia (inclusiv turca, chineza, japoneza) Africa, etc. Practic putem efectua traduceri de calitate in/din limba romana in/din toate limbile oficiale din lume!

Am perfectionat serviciile dedicate companiilor, ajungand ca in prezent sa putem satisface orice fel de cereri legate de procesarea documentelor dumnevoastra.

Contact

Ne gasiti la adresa din Bucuresti sau ne puteti contacta la oricare dintre numerele de telefon sau la adresa de mail de mai jos:

Telefon:  0735 175 139
              0768 447 185
              021 430 24 59
Addresa: BD. IULIU-MANIU, NR 55,               BL 17, SC H, ET 1,  
              AP 303, SECTOR 6,                       BUCURESTI
E-mail: contact@traducerilegale.ro