OFERTA LUNII DECEMBRIE

Pentru ca este luna cadourilor va oferim o super reducere la urmatoarele documente: CAZIER, CERTIFICAT DE NASTERE, CERTIFICAT DE CASATORIE, PERMIS DE CONDUCERE, PASAPORT, CARTEA DE IDENTITATE la numai 15 lei in limbile: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana.

021 430 24 59 / 0735 175 139 / 0768 447 185

traduceri legaLIZATE

Charles Baudelaire, un pionier al traducerii operelor lui Edgar Allan Poe, spunea ca “inspiratia vine muncind zi de zi”.

Experienta noastra in domeniul traducerilor legalizate este una indelungata, o experienta acumulata “muncind zi de zi” pentru a ne imbunatati serviciile si pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor nostri. Ven Translations va ofera traduceri legalizate la cele mai inalte standarde, realizate de traducatori autorizati. Executam traduceri legalizate in toate limbile de circulatie internationala, la preturi foarte bune, in orice localitate din Romania.

Prin anii de experienta acumulati in domeniul traducerilor legalizate, ne-am dezvoltat ca fiind un centru ce poate raspunde prompt la solicitarile dumneavoastra referitoare la traduceri din urmatoarele limbi precum: Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Spaniola, Bulgara, Ceha, Maghiara, Rusa, Portugheza, Croata, Polona, Sarba, Slovaca, Ucraineana, Araba, Greaca, Olandeza, Slovena, Turca, Chineza, Japoneza, Suedeza, Finlandeza, Albaneza, Daneza, Ebraica, Norvegiana, Letona, Lituaniana, Macedoneana, Persana.

Pentru ca stim cat de important este timpul pentru fiecare dintre noi, va oferim inclusiv posibilitatea colaborarii de la distanta. Astfel, va oferim o modalitate inovativa de a avea parte de cele mai bune traduceri legalizate prin intermediul internetului.

Procedurile noastre de lucru au ca principal scop acuratetea traducerilor, promptitudinea si satisfacerea clientului. Staff-ul nostru se remarca prin gradul de profesionalism si experienta in ceea ce priveste traducerile legalizate.

Traducatorii nostri in-house, cat si echipa noastra extinsa de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, selectati cu atentie in decursul anilor, ne ajuta sa mentinem un nivel ridicat al calitatii traducerilor autorizate realizate si sa dam curs cu profesionalism oricarei solicitari venite din partea dumneavoastra.

Ven Expert Translations este un centru de traduceri legalizate dedicat in a va oferi servicii de neegalat. Personalul nostru este instruit pentru a face fata tuturor cerintelor dumneavoastra. Pentru a fi mai aproape de dumneavoastra ne puteti gasi la biroul nostru din zona cartierului Militari sau online in orice zona a Bucurestiului - Unirii, Victoriei si Dristor.

Despre

Avand o experienta de peste 10 ani in activitatea de traduceri autorizate si legalizari, colectivul ce formeaza traducerilegale.ro doreste si reuseste sa ofere lucrari de calitate la preturi competitive.

Efectuam traduceri din domeniul juridic, traduceri din domeniul tehnic, manuale, traduceri de documente personale etc.

Servicii

Traducerilegale.ro va ofera traduceri de calitate din si in limba romana in toate limbile oficiale din Uniunea Europeana, Asia (inclusiv turca, chineza, japoneza) Africa, etc. Practic putem efectua traduceri de calitate in/din limba romana in/din toate limbile oficiale din lume!

Am perfectionat serviciile dedicate companiilor, ajungand ca in prezent sa putem satisface orice fel de cereri legate de procesarea documentelor dumnevoastra.

Contact

Ne gasiti la adresa din Bucuresti sau ne puteti contacta la oricare dintre numerele de telefon sau la adresa de mail de mai jos:

Telefon:  0735 175 139
              0768 447 185
              021 430 24 59
Addresa: BD. IULIU-MANIU, NR 55,               BL 17, SC H, ET 1,  
              AP 303, SECTOR 6,                       BUCURESTI
E-mail: contact@traducerilegale.ro